Hoe kan ik mijn creditcard of een andere betaalwijze in Skype aanpassen?

U kunt opgeslagen betaalwijzen voor uw Skype-account toevoegen, verwijderen of aanpassen.

1. Meld u aan bij uw account op skype.com.
  2. Scrol naar de onderkant van de pagina en selecteer onder Accountgegevens (Facturen en betalingen) Opgeslagen betaalgegevens.
  3. Klik op het blauwe plusteken Betaalwijze toevoegen om een betaalwijze toe te voegen.
  4. Selecteer de betaalwijze die u wilt toevoegen en vul de gegevens in. Schakel het vakje in om akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Skype en klik vervolgens op Ga verder.
  1. Meld u aan bij uw account op skype.com.
  2. Scrol naar de onderkant van de pagina en selecteer onder Accountgegevens (Facturen en betalingen) Opgeslagen betaalgegevens.
  3. Klik naast de creditcard die u wilt verwijderen op Verwijderen.
  4. Klik op de bevestigingspagina op Verwijderen.

U kunt een creditcard die u eerder heeft gebruikt om Skype-tegoed mee te kopen verwijderen, maar u kunt geen creditcard verwijderen die wordt gebruikt voor terugkerende betalingen (zoals een abonnement of Auto-Opladen). U moet eerst de terugkerende betaling annuleren.

U kunt PayPal niet verwijderen als betaalwijze.

Meld u aan bij uw account op skype.com.

...de betaalwijze voor uw oproepabonnement wijzigen:

1. Klik onder uw profielfoto op het abonnement waarvoor u de betaalwijze wilt wijzigen.
  2. Klik op Betaalwijze wijzigen.

...de betaalwijze voor uw Skype-nummerabonnement wijzigen:

1. Klik in de sectie Functies beheren op Skype-nummer.
  2. Klik onder uw Skype-nummer op Instellingen.
  3. Klik op Betaalwijze wijzigen.

...de betaalwijze voor Automatisch opladen wijzigen:

1. Scrol naar de onderkant van de pagina en selecteer onder Accountgegevens de optie Automatisch opladen.
  2. Selecteer Wijzigen naast de betaalwijze.

Selecteer een andere betaalwijze en klik op Bijwerken (of Opslaan). Als u geen andere betaalwijze hebt opgeslagen, voegt u een nieuwe betaalwijze toe.

De gegevens van uw creditcard en andere betaalgegevens worden in overeenstemming met de hoogste veiligheids- en beveiligingsnormen zoals ingesteld door de creditcardbranche opgeslagen. Skype voldoet ook aan de eisen van PCI DSS*. Skype volgt deze voorschriften ter bescherming van de persoonlijke gegevens van haar klanten.

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.

Wilt u meer informatie?
Waarom kan ik geen andere creditcard toevoegen aan mijn Skype-account?