Hoe kan ik mijn creditcard of een andere betalingswijze in Skype aanpassen?

Terug naar zoekresultaten
    1. Meld je aan bij je account op skype.com.
    2. Scrol naar Accountgegevens (Facturen en betalingen) onder aan de pagina en selecteer Betalingswijzen.

• Nieuwe betalingswijze toevoegen: Klik op het pluspictogram, voer je nieuwe betalingsgegevens in, schakel het selectievakje in om de Skype-servicesovereenkomst en het Privacybeleid te accepteren en klik vervolgens op Doorgaan.

• Een betalingswijze verwijderen: Klik op Verwijderen naast de betalingswijze die je wilt verwijderen. Klik vervolgens op Verwijderen op de bevestigingspagina.

Je kunt een creditcard die je eerder hebt gebruikt om Skype-tegoed mee te kopen verwijderen, maar je kunt geen creditcard verwijderen die wordt gebruikt voor periodieke betalingen (zoals een abonnement of Auto-Opladen). Je moet eerst de periodieke betaling annuleren.

Je kunt PayPal niet verwijderen als betalingswijze.

De betalingswijze voor je oproepabonnement wijzigen:

1. Klik onder je profielafbeelding op het abonnement waarvoor je de betalingswijze wilt wijzigen.
    2. Klik op Betalingswijze wijzigen.

De betalingswijze voor je Skype-nummerabonnement wijzigen:

1. Klik in de sectie Functies beheren op Skype-nummerabonnement.
    2. Klik onder je Skype-nummer op Instellingen.
    3. Klik op Betalingswijze wijzigen.

Selecteer een andere betalingswijze en klik op Bijwerken (of Opslaan). Als je geen andere betalingswijze hebt opgeslagen, voeg je een nieuwe betalingswijze toe.

De gegevens van je creditcard en andere betalingsgegevens worden in overeenstemming met de hoogste veiligheids- en beveiligingsnormen zoals ingesteld door de creditcardbranche opgeslagen. Skype voldoet ook aan de eisen van PCI DSS*. Skype volgt deze voorschriften ter bescherming van de persoonlijke gegevens van haar klanten.

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.

Als de gegevens van je creditcard in je Skype-account al zijn bijgewerkt, heeft de verstrekker van je creditcard een wijziging in je betalingswijze aan ons gemeld.

Skype is ingeschreven in de Visa Account Updater®- en MasterCard Automatic Billing Updater®-programma's. Deze programma's zorgen ervoor dat je automatisch verlengbare abonnementen niet worden onderbroken als je creditcard verloren gaat of vervalt.

Voor meer informatie of als je niet wilt worden opgenomen in het programma, neem je contact op met de verstrekker van je creditcard.

Wil je meer informatie?
    Waarom kan ik geen andere creditcard toevoegen aan mijn Skype-account?