Hoeveel kost de verbinding?

Er wordt een klein bedrag voor de verbinding gerekend voor gesprekken naar mobiele en vaste telefoons waarbij Skypetegoed wordt gebruikt, als het gesprek werd aangenomen en langer duurde dan één seconde. De verbindingskosten worden berekend met de valuta die in uw account is ingesteld.

Uitzoeken hoeveel de verbinding van uw oproep u kost:

1. Selecteer op de Skype-pagina met tarieven het land dat u wilt bellen. Hier worden alle mogelijke gesprekskosten weergegeven.
  2. Klik op Bekijk alle beltarieven voor betalen naar gebruik.

De koppeling Bekijk alle beltarieven voor betalen naar gebruik op de webpagina met de Skype-tarieven.

Hiermee opent u een pop-upvenster met de beltarieven en informatie over de verbindingskosten.

Een pop-upvenster met de beltarieven en info over verbindingskosten.

Gesprekken die u voert als onderdeel van een ongelimiteerd* abonnement zijn vrijgesteld van verbindingskosten en natuurlijk zijn Skype-naar-Skype-gesprekken altijd gratis.

*Op ongelimiteerde abonnementen is een fair usage-beleid (beleid voor eerlijk gebruik) van toepassing.