Hoe verifieer ik mijn bedrijf?

Wanneer u zich aanmeldt voor Skype Manager™, wordt een limiet ingesteld voor het maximale Skypetegoed dat u in één keer kunt kopen. Er is ook een beperkt aantal betaalwijzen beschikbaar.

Wilt u meer betaalwijzen gebruiken en de aankooplimiet vergroten, dan moet u uw bedrijf laten verifiëren. Dat gaat eenvoudig:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
    2. Klik in de rechter bovenhoek op Accountgegevens.
    3. Klik op Betaalinstellingen.
    4. Klik onder Kooplimieten op Laat u nu verifiëren.
    5. Voer de bedrijfsgegevens in het formulier in en klik op Bevestigen.

Nadat u het formulier hebt ingediend, controleert Skype uw bedrijfsgegevens en neemt het contact met u op om uw aanvraag te bevestigen. Nadat u het verzoek hebt bevestigd, wordt de optie voor betalen per credit card geactiveerd in Skype Manager en worden de betalingslimieten verhoogd. Dit proces is gewoonlijk binnen 3 dagen afgerond, maar het kan tot 2 weken duren.

Verificatie is beschikbaar voor veel maar niet voor alle landen. Neem contact op met de klantendienst van Skype voor meer informatie.

Raadpleeg voor meer informatie over Skype Manager onze Snelstartgids en Gebruikersgids.