Hoe verifieer ik mijn groep voor Skype Manager?

Terug naar zoekresultaten

Wanneer u zich aanmeldt voor Skype Manager, wordt een limiet ingesteld voor het maximale Skype-tegoed dat u in één keer kunt kopen. Er is ook een beperkt aantal betaalwijzen beschikbaar.

Wilt u meer betaalwijzen gebruiken en de aankooplimiet vergroten, dan moet u uw groep laten verifiëren. Dat gaat eenvoudig:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
    2. Klik op de naam van uw groep aan de bovenkant van uw Skype Manager-dashboard.
    3. Klik op Betaalinstellingen.
    4. Klik onder Kooplimieten op Laat u nu verifiëren.
    5. Voer de gegevens van uw groep in het formulier in en klik op Bevestigen.

Nadat u het formulier hebt ingediend, controleert Skype de gegevens van uw groep en neemt het contact met u op om uw aanvraag te bevestigen. Nadat u het verzoek hebt bevestigd, wordt de optie voor betalen per creditcard geactiveerd in Skype Manager en worden de betalingslimieten verhoogd. Deze procedure neemt over het algemeen drie dagen in beslag, met een uitloop tot twee weken.

Verificatie is beschikbaar voor veel maar niet voor alle landen. Neem contact op met de klantendienst van Skype voor meer informatie.