Hoe nodig ik leden met persoonlijke Skype-accounts uit om deel te nemen aan mijn Skype Manager?

U nodigt leden met een persoonlijk account uit via hun e-mailadres of Skype-naam. Leden met een persoonlijk account kunnen bij maar één Skype Manager tegelijk lid zijn.

Leden uitnodigen via hun e-mailadres

Leden met een persoonlijk account uitnodigen via hun e-mailadres:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Klik op de werkbalk op Leden om de pagina Alle leden weer te geven.
  3. Klik op Uitnodigen via e-mail om de pagina Persoonlijke leden uitnodigen op e-mailadres weer te geven.

Scherm Persoonlijke leden uitnodigen per e-mail
  4. Voer de e-mailadressen van de leden in het veld E-mailadressen invoeren in en klik op Volgende om de volgende pagina te openen.

Scherm Adressen verifiëren
  5. Klik indien nodig op een e-mailadres om dit te bewerken. Zodra u klaar bent met het bewerken van het e-mailadres, klikt u op Opslaan en sluiten.
  6. Selecteer indien nodig de groep waar u de nieuwe leden aan wilt toevoegen vanuit de vervolgkeuzelijst Voeg leden toe aan een groep wanneer zij de uitnodiging accepteren. Groepen zijn een uitstekende manier om de leden van uw Skype Manager te beheren. Als u dat nog niet hebt gedaan, moet u de groepen maken waarmee u de leden effectiever kunt beheren.
  7. Klik op Uitnodigingen verzenden. Er worden e-mails verzonden naar de nieuwe leden, om ze uit te nodigen deel te nemen aan uw Skype Manager.

Leden uitnodigen via hun Skype-naam

Leden met een persoonlijk account uitnodigen via hun Skypenaam:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Klik op de werkbalk op Leden om de pagina Alle leden weer te geven.
  3. Klik op of via Skypenaam om de pagina Persoonlijke leden uitnodigen op Skypenaam weer te geven.

Scherm Persoonlijke leden uitnodigen via hun Skype-naam
  4. Voer in het veld Skypenaam invoeren de Skypenamen van de mensen die u wilt uitnodigen in of kies mensen die u wilt uitnodigen uit de Skype-contactenlijst door het vakje naast elke Skypenaam in de lijst te markeren.
  5. Selecteer indien nodig de groep waar u de nieuwe leden aan wilt toevoegen vanuit de vervolgkeuzelijst Voeg leden toe aan een groep wanneer zij de uitnodiging accepteren. Groepen zijn een uitstekende manier om de leden van uw Skype Manager te beheren. Als u dat nog niet hebt gedaan, moet u de groepen maken waarmee u de leden effectiever kunt beheren.
  6. Klik op Uitnodigingen verzenden. Er worden e-mails verzonden naar de nieuwe leden, om ze uit te nodigen deel te nemen aan uw Skype Manager.

Meer informatie over Skype Manager vindt u in onze downloadbare handleidingen.