Hoe kan ik een Skype-nummer in Skype Manager™ instellen als de nummerweergave voor een lid?

In deze Veelgestelde vragen staan instructies over het instellen van de nummerweergave, wijzigen van de nummerweergave en uitschakelen van de nummerweergave voor leden van Skype Manager.

Nummerweergave instellen

Een Skype-nummer instellen als nummerweergave voor een lid:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Bekijk de gegevens van het lid van wie u een Skype-nummer wilt instellen als de nummerweergave.

Met behulp van het hulpprogramma Leden zoeken in de rechterbovenhoek van Skype Manager kunt u gegevens van een lid het snelst weergeven of wijzigen. Voer de naam van het lid in en een lijst van overeenkomende leden wordt weergegeven. Klik op het lid van wie u de gegevens wilt bekijken.

3. Klik in het menu aan de linkerkant op Functies om de pagina Abonnementen weer te geven.
  4. Klik op Nummerweergave instellen om de opties voor het instellen van de nummerweergave weer te geven.

5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst het Skype-nummer dat u wilt instellen als de nummerweergave voor het lid.

Klik op Een Skype-nummer kopen als het geselecteerde lid geen Skype-nummer heeft en volg de aanwijzingen op het scherm om een nieuw Skype-nummer te kopen. Wanneer de aankoop is afgerond, wordt het Skype-nummer ingesteld als de nummerweergave voor het lid.

Meer informatie over de lijst van landen waarin Skype-nummers als de nummerweergave kunnen worden gebruikt.

6. Klik op Instellingen opslaan.

De nummerweergave wijzigen

Wijzigen welk Skype-nummer als nummerweergave voor een lid wordt gebruikt:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Gebruik het hulpprogramma Leden zoeken in de rechterbovenhoek van Skype Manager om het lid van wie u de nummerweergave wilt wijzigen te zoeken en te selecteren.
  3. Klik in het menu links op Functies om de Functiepagina van het lid weer te geven.
  4. Klik ergens in de rij Nummerweergave om de opties voor het wijzigen van de nummerweergave-instellingen weer te geven.

de opties voor het wijzigen van de nummerweergave-instellingen

5. Klik op Nummerweergave wijzigen.
  6. Selecteer in de vervolgkeuzelijst het nieuwe Skype-nummer dat u wilt instellen als de nummerweergave voor het lid.
  7. Klik op Instellingen opslaan.

De nummerweergave uitschakelen

De nummerweergave voor een lid uitschakelen:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Gebruik het hulpprogramma Leden zoeken in de rechterbovenhoek van Skype Manager om het lid van wie u de nummerweergave wilt uitschakelen te zoeken en te selecteren.
  3. Klik in het menu links op Functies om de Functiepagina van het lid weer te geven.
  4. Klik ergens in de rij Nummerweergave.
  5. Klik op Nummerweergave uitschakelen.