Help Windows Desktop

Hoe kan ik doorschakelen instellen voor leden in Skype Manager™?

Als beheerder kunt u doorschakelen niet instellen voor uw gebruikers. In plaats daarvan moeten uw gebruikers doorschakelen instellen in hun eigen accounts. Meer informatie over doorschakelen.

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "Skype voor op het werk" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag