Hoe kan ik voicemail voor leden activeren of deactiveren in Skype Manager?

Met voicemail kunt u berichten afluisteren die zijn achtergelaten terwijl u in gesprek of offline was. Onbeantwoorde gesprekken worden doorgestuurd naar voicemail en u kunt de berichten afluisteren als u bent aangemeld bij Skype. U kunt voicemail gratis activeren voor uw leden in Skype Manager™

Voicemail activeren of deactiveren voor geselecteerde leden:
    1. Meld u aan bij Skype Manager.
    2. Klik op Functies in de werkbalk.
    3. Klik in het menu aan de linkerkant op Voicemail om de pagina Voicemail weer te geven.
    4. Klik op Voicemail toewijzen.
    5. Schakel het selectievakje in naast elk lid voor wie u voicemail wilt activeren of deactiveren.

U kunt geen leden selecteren van wie de voicemail al geactiveerd is als onderdeel van een abonnement of van leden met een persoonlijk account die hun voicemail buiten Skype Manager hebben geactiveerd.

6. Klik op Activeren of Deactiveren. Het kan enkele minuten duren voordat het resultaat te zien is in Skype Manager en, indien geactiveerd, voordat uw leden voicemail kunnen gaan gebruiken.

Leden moeten hun voicemail na het activeren zelf instellen, zoals het opnemen van hun meldtekst.

Meer informatie over het instellen en gebruiken van voicemail.

Meer informatie over Skype Manager vindt u in onze downloadbare handleidingen.