Hoe wijs ik abonnementen toe aan leden in Skype Manager™?

Terug naar zoekresultaten

In deze Veelgestelde vragen staan instructies over het toewijzen van abonnementen aan je leden en het annuleren van abonnementen.

Volg deze stappen om nieuwe abonnementen toe te wijzen of een bestaand abonnement van een lid te wijzigen:

1. Meld je aan bij Skype Manager.
    2. Klik op Functies via je Skype Manager-dashboard.
    3. Selecteer Abonnementen in het menu.
    4. Schakel het vakje in naast elk lid aan wie je een abonnement wilt toewijzen.
    5. Klik op Dit lid een abonnement toewijzen.
    6. Typ in het zoekvak de naam van het land waar je het vaakst naartoe wilt bellen en klik op Doorgaan.
      Om met één abonnement onbeperkt* naar meerdere landen te kunnen bellen, kun je het abonnement Onbeperkt Wereld of Onbeperkt Europa (indien beschikbaar) selecteren.
    7. Selecteer de abonnementsperiode en klik op Nu kopen.

De abonnementen zijn binnen enkele minuten beschikbaar en de abonnementskosten worden van je Skype-tegoed afgetrokken.

Wanneer de aankoop is afgerond, kun je ook andere abonnementen aan je Skype Manager-leden toewijzen.

*Er is een fair use-beleid van toepassing.

Abonnementen annuleren

Een abonnement van een lid annuleren:

1. Meld je aan bij Skype Manager.
    2. Klik op Functies in je Skype Manager-dashboard.
    3. Selecteer Abonnementen in het menu.
    4. Schakel het selectievakje in naast elk lid van wie je het abonnement wilt annuleren.
    5. Scrol naar de onderkant van de ledenlijst en selecteer Abonnement opzeggen om te bevestigen dat je het wilt annuleren.

De abonnementen en alle voordelen komen te vervallen op de data die voor de abonnementen zijn aangegeven. Er worden geen verdere kosten gemaakt.

Meer informatie over Skype Manager vind je in onze downloadbare handleidingen