Hoe wijs ik abonnementen toe aan leden in Skype Manager?

In deze Veelgestelde vragen staan instructies over het toewijzen van abonnementen aan uw leden en het annuleren van abonnementen.

Abonnementen toewijzen

Nieuwe abonnementen toewijzen of een bestaand abonnement van een lid wijzigen:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Klik op de werkbalk op Functies.

3. Selecteer in het menu Functies aan de linkerkant Abonnementen om de pagina Abonnementen weer te geven.

4. Schakel het vakje in naast elk lid aan wie u een abonnement wilt toewijzen. Wanneer u een lid selecteert, worden de opties voor het toewijzen van abonnementen automatisch weergegeven.
  5. Klik op de knop Abonnementen toewijzen om de pagina Abonnement selecteren weer te geven.

6. Typ in het zoekvak de naam van het land waar u het vaakst naartoe wilt bellen. Selecteer vervolgens het abonnement en klik op Doorgaan.

Het zoekvak waarin de naam van het land waar u het vaakst naartoe wilt bellen moet worden opgegeven.

Om met één abonnement onbeperkt* naar meerdere landen te kunnen bellen, kunt u het abonnement Onbeperkt Wereld of Onbeperkt Europa (indien beschikbaar) selecteren.

7. Selecteer de abonnementsperiode en klik op Nu kopen.

De abonnementen zijn binnen enkele minuten beschikbaar en de abonnementskosten worden van uw Skypetegoed afgetrokken.

Wanneer de aankoop is afgerond, kunt u ook andere abonnementen aan uw Skype Manager-leden toewijzen.

*Er is een fair use-beleid (beleid voor eerlijk gebruik) van toepassing.

Abonnementen annuleren

Een abonnement van een lid annuleren:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Klik op Functies op de werkbalk.
  3. Klik in het menu Functies aan de linkerkant op Abonnementen om de pagina Abonnementen weer te geven.
  4. Schakel het vakje in naast elk lid voor wie u een abonnement wilt annuleren.
  5. Selecteer Abonnement annuleren. Bevestig dat u het abonnement wilt annuleren.

De abonnementen en alle voordelen komen te vervallen op de data die voor de abonnementen zijn aangegeven. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Meer informatie over Skype Manager vindt u in onze downloadbare handleidingen.