Hoe bekijk ik rapporten in Skype Manager™?

Terug naar zoekresultaten

De rapporten in Skype Manager zijn een handige manier om het gebruik van Skype door je bedrijf bij te houden. Er zijn vier typen rapporten beschikbaar: Samenvatting, Aankopen, Toewijzingen en Gebruik. Gebruik deze rapporten om te zien hoeveel Skype-tegoed je bedrijf heeft aangekocht, toegewezen en gebruikt.

Rapporten bekijken in Skype Manager:

1. Meld je aan bij Skype Manager.
    2. Klik op Rapporten in je Skype Manager-dashboard.
    3. Selecteer in het menu het rapport dat je wilt bekijken:
      • Samenvatting
        Hier wordt een uitsplitsing getoond van de manier waarop Skype-tegoed in een bepaalde maand is toegewezen.
      • Aankopen
        Hier worden je aankopen van Skype-tegoed in een bepaalde maand getoond.
      • Toewijzingen
        Klik op Toewijzingen en selecteer vervolgens Skype-tegoed, Abonnementen of Skype-nummers om een gedetailleerd rapport te bekijken vanwaar functies aan leden zijn toegewezen in een bepaalde maand.
      • Gebruik
        Hier wordt het gedetailleerde gebruik per lid weergegeven.
        Als dit de eerste keer is dat je probeert om een rapport Gebruik weer te geven, klik je op Ik wil toegang tot mijn ledenrapporten en vervolgens op Ik wil toegang tot de rapporten.

Je moet beseffen dat je in veel jurisdicties wat betreft de toegang tot en het controleren van persoonlijke gegevens en verkeersgegevens van leden moet houden aan de lokaal geldende privacywetgeving. Zorg dat je vertrouwd bent met de wetgeving die op je locatie en voor je beoogde gebruik van toepassing is.

Belangrijk: Leden met persoonlijke Skype-accounts moeten jou toestemming verlenen voor inzage in hun rapporten.
    4. Rapporten zijn standaard opgesteld voor de huidige maand. Je kunt de maand opgeven door de maand te selecteren in de vervolgkeuzelijst in het menu links of door op Vorige maand of Volgende maand te klikken.
    5. Je kunt filters gebruiken om je rapport te verfijnen. Selecteer het gewenste filter in de vervolgkeuzelijst boven het rapport.
    6. Om een rapport op te slaan, klik je op Rapporten downloaden in het menu.
    7. Schakel het selectievakje in naast elk rapport dat je wilt downloaden, selecteer of je de rapporten wilt downloaden als bestand met door komma’s gescheiden waarden (CSV) of als PDF-bestand en klik op Genereren.