Hoe kan ik rapporten bekijken in Skype Manager™?

De rapporten in Skype Manager bevatten informatie over het Skype-gebruik binnen uw bedrijf. Er zijn vier soorten rapporten: Overzicht, Aankopen, Toewijzingen en Gebruik. Gebruik deze rapporten om het Skypetegoed dat uw bedrijf heeft aangeschaft, toegewezen en gebruikt bij te houden.

Rapporten in Skype Manager weergeven:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Klik in de werkbalk op Rapporten.
  3. Klik in het menu aan de linkerkant op een van de volgende opties, afhankelijk van het type rapport dat u wilt weergeven:
    • Overzicht
      Klik op Overzicht voor een overzicht van hoe het Skypetegoed in een bepaalde maand werd toegewezen.
    • Aankopen
      Klik op Aankopen voor een overzicht van de aankopen van Skypetegoed in een bepaalde maand.
    • Toewijzingen
      Klik op Toewijzingen en dan op de naam van een functie waarvan u wilt zien hoe deze is toegewezen aan leden in een bepaalde maand. Klik bijvoorbeeld op Skypetegoed om het Skypetegoed te zien dat is toegewezen aan leden in een bepaalde maand.
    • Gebruik
      Klik op Gebruik en voer de naam van een lid of een SIP-profiel in om een gedetailleerd activiteitenrapport van het Skype-gebruik van een bepaald lid of SIP-profiel te zien.
      Als u voor het eerst een Gebruiksrapport weergeeft, klikt u op Ik wil toegang tot mijn ledenrapporten en dan op Ik wil toegang tot de rapporten.

Houd er rekening mee dat u bij het bekijken en controleren van persoonlijke en verkeersgegevens moet voldoen aan de lokale privacywetten in vele rechtsgebieden. Zorg ervoor dat u kennis hebt van de geldende wetgeving voor de locatie en het voorgestelde gebruik.

Belangrijk: Leden met een persoonlijk Skype-account moeten toestemming geven voor de toegang tot hun rapporten.

4. Standaard hebben de gegevens in het rapport betrekking op de huidige maand. U kunt een andere maand specificeren door deze te selecteren in de vervolgkeuzelijst aan de linkerkant, of door te klikken op Vorige maand of Volgende maand.
  5. U kunt filters gebruiken om een rapport aan te passen. Selecteer het filter dat u wilt gebruiken in de vervolgkeuzelijst boven het rapport.
  6. Als u een rapport Aankopen of Toewijzingen voor later gebruik wilt opslaan, klikt u op Rapporten downloaden.

Markeer het selectievakje naast elk rapport dat u wilt downloaden, selecteer of u ze als een door komma´s gescheiden (CVS) of als een PDF-bestand wilt opslaan en klik op Genereren.