Hoe kan ik mijn betaalgeschiedenis bekijken en facturen downloaden in Skype Manager™?

Doe het volgende als u in Skype Manager een overzicht wilt zien van betalingen die u hebt verricht of als u een factuur voor een toewijzing wilt downloaden als PDF:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Klik in de linkerbovenhoek van het scherm op het pictogram Rapporten.
  3. Klik op Aankopen op de verticale balk aan de linkerkant van het scherm.
  4. Het rapport Aankoop wordt weergegeven. Dit rapport toont wat u binnen de geselecteerde periode hebt betaald voor aankopen met Skypetegoed.

5. Klik op het ordernummer om een rapport voor een specifieke aankoop te openen.

U kunt ook btw-facturen voor specifieke toewijzingen van Skype Manager downloaden. Meer informatie.

Voor meer informatie over Skype Manager vindt u de handleiding Aan de slag, een gebruikershandleiding en verschillende zelfstudievideo's op de pagina Handleidingen van de ondersteuningssite voor Skype.