Kan ik Skype Manager verwijderen?

U kunt Skype Manager niet verwijderen, maar wel uitschakelen. Als u Skype Manager uitschakelt, worden alle records van het Skype-gebruik van uw bedrijf definitief verwijderd.

U kunt het (de) persoonlijk account(s) van uw gebruiker(s) niet verwijderen. Leden kunnen functies of abonnementen die eerder aan hen zijn toegewezen tot aan de vervaldatum blijven gebruiken.

Het is raadzaam om alle informatie in Skype Manager die u in de toekomst hoogstwaarschijnlijk nodig hebt in een databestand op te slaan voordat u Skype Manager uitschakelt.

Skype Manager uitschakelen:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Wijs het resterende Skypetegoed in Skype Manager aan uzelf of een ander persoonlijk account van uw voorkeur toe. Een persoonlijk account is een account dat niet in Skype Manager is gemaakt.
  3. Klik in de rechterbovenhoek van Skype Manager op Accountgegevens.
  4. Klik op Instellingen voor Skype Manager.
  5. Klik op Deze Skype Manager verwijderen.
  6. Schakel de selectievakjes in om het uitschakelen te bevestigen en voer vervolgens uw wachtwoord in wanneer u hierom wordt gevraagd.
  7. Klik op de knop Skype Manager verwijderen om uw Skype Manager uit te schakelen.