Hoe beheer ik Skypetegoed voor leden van mijn Skype Manager™?

In deze veelgestelde vragen ziet u hoe u Skype-tegoed toewijst aan uw leden en het Skype-tegoed van leden oplaadt.

Nadat het tegoed werd toegewezen, kunt u het niet terugnemen van een ledenaccount.

Skypetegoed toewijzen aan uw leden

Skypetegoed toewijzen aan een of meer leden:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Klik op Functies in de werkbalk om de pagina Tegoedtoewijzingen weer te geven.
  3. Schakel het selectievakje in naast elk lid waaraan u Skypetegoed wilt toewijzen. Als u een lid selecteert, worden de opties voor het toewijzen van Skypetegoed automatisch weergegeven.

U kunt alle leden van uw Skype Manager tegelijk selecteren door op Selecteer alle in te schakelen.
  4. Typ in het weergegeven veld de hoeveelheid Skypetegoed die u wilt toewijzen en klik op Tegoed toevoegen. Het Skypetegoed wordt direct afgetrokken van het saldo van uw Skype Manager en toegevoegd aan het account van de geselecteerde leden.

Het duurt even voordat het nieuwe saldo zichtbaar is in uw Skype Manager. U moet de pagina mogelijk opnieuw laden om het nieuwe saldo te zien.

Skypetegoed van leden opladen

Auto-opladen inschakelen voor een of meer leden:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Klik op Functies in de werkbalk om de pagina Tegoedtoewijzingen weer te geven.
  3. Schakel het selectievakje in naast elk lid voor wie u Auto-opladen wilt inschakelen.
  4. Klik op Activeren/wijzigen om de opties voor Auto-opladen weer te geven.

5. Typ in het veld Account van lid opladen met het bedrag van het op te laden tegoed voor de geselecteerde leden.
  6. Typ in het veld als saldo lager is dan het niveau voor het opladen van het account van het geselecteerde lid wanneer het saldo onder dit niveau komt.
  7. Typ in het veld Maandelijkse oplaadlimietde maximale hoeveelheid Skypetegoed dat voor het geselecteerde lid in een maand kan worden opgeladen. Als deze limiet wordt bereikt, wordt Auto-opladen opgeschort tot de eerste dag van de volgende maand.
  8. Klik op Bevestigen.