Help Windows Desktop

Welke voorwaarden zijn van toepassing op het verzenden van sms-berichten vanuit mijn Skype-account?

Op het verzenden van sms-berichten vanaf uw Skype-account zijn de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Skype van toepassing.

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "Chatten en sms" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag