Hoe werk ik de gegevens van een lid in Skype Manager bij?

Als u een lid aan uw Skype Manager hebt toegevoegd, kunt u op elk gewenst moment de accountgegevens bijwerken, zoals weergavenaam, functietitel en of dit lid beheerder van uw Skype Manager is.

U kunt de Skypenaam, het wachtwoord of de valuta-eenheid van een lid niet wijzigen.

Gegevens van een lid in Skype Manager bijwerken:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Klik op de werkbalk op Leden om de pagina Alle leden weer te geven.
  3. Klik op de naam van het lid van wie u de gegevens wilt wijzigen; de pagina Gegevens lid wordt geopend.

4. Werk de persoonlijke en contactgegevens van het lid bij zoals u dat wilt.
  5. Als u het lid wilt toevoegen aan een groep, of u wilt het lid in een andere groep plaatsen, selecteert u de groep uit de vervolgkeuzelijst Dit lid behoort tot de groep.

Als de groep niet bestaat, klikt u op groep aanmaken om de nieuwe groep in te stellen. Nadat een groep is ingesteld, wordt deze automatisch geselecteerd voor het lid.

6. Als u wilt dat het lid een beheerder is van uw Skype Manager, moet u de optie Benoem dit lid tot Skype Manager-beheerder markeren.
  7. Klik op Wijzigingen opslaan.

Meer informatie over Skype Manager vindt u in onze downloadbare handleidingen.