Wat zijn de systeemvereisten voor mijn SIP-compatibele PBX?

Om Skype Connect™ te kunnen gebruiken, hebt u alleen een SIP-compatibele PBX nodig die het volgende ondersteunt:

Vereiste Beschrijving
    Protocol SIP (RFC3261)
    IP-transport UDP en TCP/IP
    Verificatie SIP DIGEST- of IP-verificatie
    Kanalen Maximaal 300 gelijktijdige gesprekken per SIP-profiel
    Codecs G.729 en G.711 u-law/A-Law
    DTMF-methode RFC2833
    Getalnotatie E.164 (landcode en netnummer); landnummeropmaak voor alle oproepen

Meer informatie over de apparatuurvereisten van Skype Connect.

Meer informatie over Skype Connect vindt u in onze gebruikershandleidingen (pdf).