Foutcode 403 van Skype Connect™

Terug naar zoekresultaten

U krijgt een 403-fout als u een oproep niet vanuit een Skype Connect-account start.

Skype Connect gebruikt de header Van, waar @sip.skype.com in moet staan om te bepalen vanaf welk account de oproep komt. Bijvoorbeeld:

Van:

waarin 9905100000xxxx de SIP-gebruikersnaam is.

Als de header Van niet de SIP-gebruikersnaam en het domein sip.skype.com bevat, kunnen we uw account niet vinden en zal de sessie worden geblokkeerd, waardoor de oproep zal mislukken of worden geweigerd.