Ik gebruik Skype Connect™ en kan geen binnenkomende oproepen ontvangen. Wat moet ik doen?

Als u Skype Connect gebruikt en oproepen naar Skype-nummers die zijn toegewezen aan een SIP-profiel werken niet, kan dat komen omdat Skype-nummers verlopen zonder dat ze door de beheerder worden vernieuwd. Skype-nummers hebben een vervaldatum en worden niet automatisch verlengd.

Controleren of de Skype-nummers die problemen opleveren binnenkort verlopen:

1. Meld u aan bij Skype Manager™.
  2. Klik op Functies op de werkbalk.
  3. Klik in het menu Functies aan de linkerkant op Skype Connect.
  4. Blader naar het SIP-profiel waar het Skype-nummer dat u wilt controleren aan toegewezen is en klik op Profiel bekijken. Naast elk Skype-nummer dat aan het SIP-profiel is toegewezen staat vermeld of het verlopen is of binnenkort zal verlopen.

Skype-nummers worden niet automatisch verlengd, dus u moet er zelf aan denken het nummer binnen Skype Manager te vernieuwen.