Hoe kan ik rapporten over een SIP-profiel bekijken?

Er zijn twee soorten Skype Connect™-rapporten: maandelijkse toewijzingen en gedetailleerde gebruiksrapporten. Beide soorten rapporten zijn direct toegankelijk vanaf Skype Connect.

De rapporten van Skype Connect bekijken:

1. Meld u aan bij Skype Manager™.
  2. Klik op Functies op de werkbalk.
  3. Klik in het menu Functies aan de linkerkant op Skype Connect.
  4. Blader naar het SIP-profiel waarvan u de rapporten wilt bekijken en klik op Profiel bekijken.
  5. Klik in het menu Skype Connect aan de linkerkant op Rapporten. Standaard wordt het gebruiksrapport van het SIP-profiel voor de huidige maand weergegeven.

In het rapport vindt u de gebelde nummers en de gespreksduur van elk gesprek. Bij gesprekken waarvoor het standaardbeltarief van Skype wordt gerekend, kunt u ook de gesprekskosten zien. Bij gesprekken waarvoor een VS-minutenbundel van een SIP-profiel is gebruikt, staat een tarief van nul in het rapport.

U kunt het rapport over een andere maand bekijken door de datum in de vervolgkeuzelijst in het menu aan de linkerkant te selecteren of door te klikken op Vorige maand of Volgende maand.

Klik op Toewijzingen in het menu aan de linkerkant om het toewijzingenrapport van het SIP-profiel weer te geven.

Alle Skype Connect-kanalen en VS-minutenbundels die in een bepaalde maand zijn gekocht worden weergegeven, inclusief wijzigingen die u hebt gemaakt met Skypetegoed dat voor uitgaande gesprekken is toegewezen aan het SIP-profiel.

Klik op Gebruik in het menu aan de linkerkant om het gebruiksrapport van het SIP-profiel weer te geven.

Voor meer informatie over Skype Connect zijn een snelstartgids, een gebruikersgids en verschillende andere Skype Connect-gidsen beschikbaar op de ondersteuningspagina van Skype.