Hoe wijs ik Skypetegoed toe aan een SIP-profiel voor uitgaand bellen?

Deze veelgestelde vragen bevatten instructies over het toewijzen van Skypetegoed aan een SIP-profiel en het terughalen van Skypetegoed van een SIP-profiel.

Skypetegoed kan rechtstreeks aan een SIP-profiel worden toewezen om te betalen voor uitgaande gesprekken. U kunt ook de optie Auto-opladen gebruiken om te voorkomen dat de mogelijkheid om naar buiten te bellen per ongeluk verloren gaat wanneer het Skypetegoed van een SIP-profiel opraakt.

Kanaalabonnementen en kosten voor Skype-nummers worden direct vanuit uw Skype Manager™-saldo betaald.

Skypetegoed toewijzen aan een SIP-profiel

Zo wijst u Skypetegoed toe aan een SIP-profiel:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Klik op Functies op de werkbalk.
  3. Klik in het menu Functies aan de linkerkant op Skype Connect™.
  4. Schuif naar het SIP-profiel waaraan u Skypetegoed wilt toevoegen en klik op Profiel bekijken.
  5. Als er nog niet eerder Skypetegoed aan het SIP-profiel is toegewezen, klikt u op Uitgaande gesprekken instellen.

Als er al eerder Skypetegoed aan het SIP-profiel is toegewezen, klikt u ergens in de rij Uitgaande gesprekken.

6. In het veld dat op het tabblad Tegoed toevoegen wordt weergegeven, voert u de hoeveelheid Skypetegoed in die u aan het SIP-profiel wilt toevoegen.
  7. Klik op Tegoed toevoegen.
  8. Als u Auto-opladen wilt activeren, selecteert u het tabblad Instellingen voor auto-opladen.

9. Typ in het veld Account van lid opladen met het bedrag aan Skypetegoed dat u automatisch wilt opladen.
  10. Voer in het veld wanneer het saldo minder is dan het minimumsaldo van het SIP-profiel dat moet worden bereikt voordat het auto-oplaadbedrag automatisch aan het SIP-profiel wordt toegewezen.
  11. Klik op Wijzigingen opslaan.

Skypetegoed terughalen van een SIP-profiel

Skypetegoed terughalen dat u eerder aan een SIP-profiel hebt toegevoegd:

1. Geef het SIP-profiel weer waarvan u het Skypetegoed wilt terughalen.
  2. Klik ergens in de rij Uitgaande gesprekken van uw SIP-profiel.
  3. Klik op Tegoed terughalen. Er wordt een bericht weergeven waarin u wordt gemeld hoeveel Skypetegoed u op het punt staat terug te halen.
  4. Klik nogmaals op Tegoed terughalen om het Skypetegoed terug te halen naar het tegoedsaldo van uw Skype Manager.

Voor meer informatie over Skype Connect zijn een snelstartgids, een gebruikersgids en verschillende andere Skype Connect-gidsen beschikbaar op de ondersteuningspagina van Skype.