Welke verificatiemethoden zijn beschikbaar met Skype Connect™?

Terug naar zoekresultaten

Er zijn twee registratiemethoden beschikbaar met Skype Connect:

Methode Beschrijving

SIP-registratie

Als uw PBX-systeem in een privénetwerk achter een NAT-firewall of router is geïmplementeerd, moet u SIP-registratie gebruiken, die u voorziet van aanmeldingsgegevens voor het SIP-profiel dat u gebruikt om uw PBX-systeem te configureren.

IP-verificatie

Als uw PBX-systeem geen SIP-registraties ondersteunt of als u geen SIP-registraties wilt gebruiken (vanwege het beveiligingsbeleid van het bedrijf bijvoorbeeld), kunt u een statisch IP-adres gebruiken als registratiemethode of verificatie.

Skype Connect gebruikt de SIP-gebruikersnaam voor verificatie, machtiging en accounting. Als u de methode SIP-registratie gebruikt, wordt elke aanvraag gecontroleerd. Als u IP-verificatie gebruikt, worden aanvragen niet gecontroleerd.