Hoe bel ik iemand in Skype?

Terug naar zoekresultaten

Bellen van Skype naar Skype is gratis, maar u hebt wel Skype-tegoed of een abonnement nodig als u mobiele of vaste nummers wilt bellen.

1. Zoek de persoon die u wilt bellen in de lijst Contacten Contacts button.
    2. Selecteer eerst de persoon die u wilt bellen en vervolgens de knop Audiogesprekaudio call button of Videogesprek video call button. Voeg nog iemand toe als u een groepsgesprek wilt maken.
    3. Aan het einde van het gesprek selecteert u de knop Gesprek beëindigen end call button om op te hangen.
    Psst... U kunt elke chat ook verderzetten in een gesprek. U hoeft in uw chat alleen maar de knop Audiogesprek audio call button of Videogesprek video call button te selecteren.

1. Selecteer in uw lijst Gesprekken audio call button de knop Nieuwe oproep.
    2. Selecteer iedereen die u wilt bellen.
    3. Selecteer de knop Bellen.
      Opmerking: groepsgesprekken starten altijd als audiogesprek, maar u kunt uw video tijdens het gesprek aanzetten door de knop Videogesprek video call button te selecteren.

Android 4.0.4 - 5.1
    1. Selecteer Een nieuwe oproep starten in uw lijst Gesprekkenaudio call button.
    2. Select Nieuw groepsgespreknew group call button.
    3. Selecteer iedereen die u wilt bellen.
    4. Selecteer de knop Audiogesprek audio call button of Videogesprek video call button.

U hebt Skype-tegoed of een abonnement nodig als u mobiele of vaste nummers wilt bellen. Als u de contactgegevens van de persoon al hebt opgeslagen, kunt u in uw lijst met contacten op de naam tikken of klikken. U kunt ook de knop Toetsenblokdial pad button gebruiken om het nummer te kiezen. Als u een internationaal nummer wilt bellen, selecteert u het land of de regio in de vervolgkeuzelijst.

Volg deze stappen als de persoon al aan uw lijst Contacten is toegevoegd:

1. Zoek de persoon die u wilt bellen, in de lijst Contacten Contacts button.
    2. Selecteer eerst de persoon die u wilt bellen en vervolgens de knop Audiogesprek audio call button of Videogesprek video call button.
      Als de persoon meer dan één telefoonnummer heeft opgeslagen, selecteert u het gewenste nummer in de vervolgkeuzelijst.

Kunnen mensen met een vaste of mobiele telefoon mij in Skype bellen?
    Ja, maar u hebt een Skype-nummer nodig waarop zij u kunnen bellen.

Er kunnen maximaal 25 personen (24 plus uzelf) deelnemen aan hetzelfde audiogesprek. Het maximale aantal videostreams varieert afhankelijk van het platform en apparaat dat u gebruikt.

Ja, gebruik het toetsenblok om gratis telefoonnummers in te voeren in Skype. In de volgende landen worden de volgende nummers ondersteund. Gebruikers kunnen deze nummers gratis bellen.

Frankrijk: +33 800, +33 805, +33 809
    Polen: +48 800
    Verenigd Koninkrijk: +44 500, +44 800, +44 808
    Verenigde Staten: +1 800, +1 866, +1 877, +1 888
    Taiwan: +886 80

Skype is geen vervanging voor uw telefoon en is niet bedoeld voor het bellen van alarmnummers.
    Er zijn echter een aantal situaties waarin beperkte toegang tot alarmnummers in Skype wordt ondersteund. Meer informatie

Wilt u meer informatie?
    Wat kan ik doen tijdens een Skype-gesprek?
    Hoe beantwoord ik een oproep in Skype?