Overslaan naar hoofdinhoud

Alle producten

Hoe bel ik iemand in Skype?

Terug naar zoekresultaten

Skype-contacten bellen via Skype is altijd gratis, maar om via Skype een mobiele telefoon of een vaste lijn te bellen heb je Skype-tegoed of een abonnement nodig.

1. Zoek de persoon die je wilt bellen in de lijst Contacten Contacts button.

2. Selecteer eerst de persoon die je wilt bellen en selecteer vervolgens de knop Audiogesprekaudio call button of Videogesprek video call button. Voeg nog iemand toe als u een groepsgesprek wilt maken.
    3. Aan het einde van het gesprek selecteer je de knop Gesprek beëindigen end call button om op te hangen.

Tip: Je kunt elke chat ook voortzetten in een gesprek. Je hoeft in je chat alleen maar de knop Audiogesprek audio call button of Videogesprek video call button te selecteren.

Opmerking: als u uw mobiele adresboek hebt gesynchroniseerd met uw Skype-contactenlijst , kunt u ook direct vanuit de contactenlijst op uw apparaat Skype-gesprekken voeren. Tik gewoon op de Skype-knop naast de persoon die u wilt bellen. (Beschikbaar in Skype voor Android (6.0 +), iPhone en iPad).

1. Selecteer in uw lijst Gesprekken audio call button de knop Nieuwe oproep.
    2. Selecteer iedereen die u wilt bellen.
    3. Selecteer de knop Bellenaudio call button.

Opmerking: Voor groepsgesprekken met meer dan 25 deelnemers is er geen beltoon. De groep ontvangt een melding dat het gesprek is gestart en men kan de knop Deelnemen aan gesprek selecteren om deel te nemen aan het groepsgesprek. Voor video-oproepen met minder dan 25 deelnemers, kunt u er bij het starten van een videogesprekvideo call button voor kiezen of u wilt dat de oproep iedereen in de groep belt of dat u geen beltoon hebt. Rinkelloze oproepen sturen een melding naar de deelnemers zonder hen te storen met een beltoon. Indien iemand een extra 'por' nodig heeft, kunt u hem of haar afzonderlijk bellen.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Selecteer in uw lijst audio call buttonGesprekken Een nieuwe oproep starten.
    2. Selecteer Nieuw groepsgespreknew group call button.
    3. Selecteer iedereen die u wilt bellen.
    4. Selecteer de knop Audiogesprek audio call button of Videogesprek video call button.

Je hebt Skype-tegoed of een abonnement nodig als je mobiele of vaste nummers wilt bellen.

1. Open het toetsenblok dial pad button

• Als je een internationaal nummer wilt bellen, selecteer je het land of de regio in de vervolgkeuzelijst.
    2. Zoek je contact op een van de volgende manieren:

• Zoek het telefoonnummer van het contact met behulp van het toetsenblok.
      • Of gebruik de cijfer-lettercombinaties van het toetsenblok om het contact op naam te zoeken.

Volg deze stappen als de persoon al aan je lijst Contacten is toegevoegd:

1. Zoek de persoon die je wilt bellen in de lijst Contacten Contacts button.
    2. Selecteer eerst de persoon die u wilt bellen en vervolgens de knop Audiogesprek audio call button of Videogesprek video call button.
      Als de persoon meer dan één telefoonnummer heeft opgeslagen, selecteert u het gewenste nummer in de vervolgkeuzelijst.

Kunnen mensen met een vaste of mobiele telefoon mij in Skype bellen?
    Ja, maar u hebt een Skype-nummer nodig waarop zij u kunnen bellen.

Er kunnen maximaal 50 personen (49 plus uzelf) deelnemen aan hetzelfde audiogesprek. Het maximale aantal videostreams varieert afhankelijk van het platform en apparaat dat u gebruikt.

Ja, gebruik het toetsenblok om gratis telefoonnummers in te voeren in Skype. In de volgende landen worden de volgende nummers ondersteund. Gebruikers kunnen deze nummers gratis bellen.

Frankrijk: +33 800, +33 805, +33 809
    Polen: +48 800
    Verenigd Koninkrijk: +44 500, +44 800, +44 808
    Verenigde Staten: +1 800, +1 866, +1 877, +1 888
    Taiwan: +886 80

Skype is geen vervanging voor uw telefoon en is niet bedoeld voor het bellen van alarmnummers.
    Er zijn echter een aantal situaties waarin beperkte toegang tot alarmnummers in Skype wordt ondersteund. Meer informatie

Wilt u meer informatie?
    Wat kan ik doen tijdens een Skype-gesprek?
    Hoe beantwoord ik een oproep in Skype?