Skype-contactpersonen bellen via Skype is altijd gratis, maar als u een mobiele telefoon of vaste lijn via Skype wilt bellen, moet u Skype-tegoed of een abonnement.

1. Zoek de persoon die u wilt bellen vanuit uw Contactpersonen Knop Contactpersonen Lijst.

2. Selecteer de contactpersoon die u wilt bellen en selecteer vervolgens de Audio knop audiogesprek Of Video knop videogesprek Knop. Als u een groepsgesprek wilt voeren, voegt u gewoon een andere deelnemer toe aan een een-op-een-chat of selecteert u de Knop Gesprek starten Oproep starten in een groepschat.

• Als de persoon met wie u een audiogesprek wilt voeren een Skype-nummer of vaste lijn aan zijn of haar account heeft toegevoegd, kunt u dat nummer bellen met skypetegoed of uw Skype-abonnement.

Opmerking : In audiogesprekken wordt de oproepaudio verwerkt om echo te filteren, de audiokwaliteit te behouden en de zichtbaarheid van ontbrekende audiobits te verminderen (maximaal 120 milliseconden). In videogesprekken detecteert Skype automatisch de verhoudingen van uw gezicht en optimaliseert de video, zodat wanneer andere deelnemers aan een videogesprek inzoomen op uw gezicht, Skype automatisch de beschikbare ruimte efficiënt gebruikt. Wanneer u achtergrond vervangen of vervagen gebruikt, wordt de videostream verwerkt om het gebied van uw gezicht te vinden en het achtergrondeffect toe te passen.

3. Selecteer aan het einde van een gesprek de gesprek beëindigen knop gesprek beëindigen om op te hangen.

Tip : U kunt ook snel een chatgesprek omzetten in een gesprek- selecteert u de Audio knop audiogesprek Of Video knop videogesprek in een een-op-een-chat of selecteer de Knop Gesprek starten Oproep starten in een groepschat.

Opmerking : Als u uw mobiele adres is gesynchroniseerd boek met uw Lijst met contactpersonen in Skype, kunt u ook rechtstreeks vanuit de contactenlijst van uw apparaat Skype-gesprekken voeren. Tik op de knop Skype-knop naast de persoon die u wilt bellen. (Beschikbaar in Skype voor Android (6.0 +), iPhone en iPad).

1. Vanuit uw Oproepen knop audiogesprek selecteert u de knop audiogesprek Nieuwe oproep een bestaande groep aanroepen of aanroepen .

2. Als het een nieuwe oproep is, selecteert u maximaal 100 deelnemers (99 plus uzelf) die u wilt opnemen.

3. Selecteer de knop Oproep Knop.

Opmerking : Voor groepsgesprekken met meer dan 25 deelnemers zijn ze zonder belsignaal. De groep ontvangt een melding dat het gesprek is gestart en men kan de knop Deelnemen aan gesprek selecteren om deel te nemen aan het groepsgesprek. Voor videogesprekken met minder dan 25 deelnemers, wanneer u een Video knop videogesprek bellen, kunt u kiezen of u wilt dat de oproep iedereen in de groep belt of zonder beltoon. Rinkelloze oproepen sturen een melding naar de deelnemers zonder hen te storen met een beltoon. Indien iemand een extra 'por' nodig heeft, kunt u hem of haar afzonderlijk bellen.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Vanuit uw gesprekken knop audiogesprek selecteert u Een nieuwe oproep starten .

2. Selecteer Nieuwe groepsoproep knop nieuwe groepsoproep .

3. Selecteer iedereen die u wilt bellen.

4. Selecteer de knop Audio knop audiogesprek Of Video knop videogesprek Knop.

U hebt een beetje nodig Skype-tegoed of een Abonnement om iemand te bellen via hun mobiele of vaste lijn.

1. Open de knop toetsenblok toetsenblokknop

• Als je een internationaal nummer wilt bellen, selecteer je het land of de regio in de vervolgkeuzelijst.

2. Zoek je contact op een van de volgende manieren:

• Zoek het telefoonnummer van het contact met behulp van het toetsenblok.

• Of gebruik de cijfer-lettercombinaties van het toetsenblok om het contact op naam te zoeken.

Volg deze stappen als u de persoon al in uw lijst met contactpersonen hebt:

1. Zoek de persoon die u wilt bellen vanuit uw Contactpersonen Knop Contactpersonen Lijst.

2. Selecteer de persoon die u wilt bellen en selecteer vervolgens de Audio knop audiogesprek Knop.
    Als de persoon meer dan één telefoonnummer heeft opgeslagen, kunt u het nummer selecteren dat u wilt bellen in een vervolgkeuzelijst.

Kunnen mensen mij bellen in Skype vanaf hun mobiele of vaste lijn?

Ja, maar u hebt een Skype-nummer zodat ze je kunnen bellen.

Maximaal 100 personen (99 plus uzelf) kunnen hetzelfde audiogesprek voeren. Het maximale aantal videostreams varieert afhankelijk van het platform en apparaat dat u gebruikt. Meer informatie over de moderne rasterweergave, waar u maximaal 10 videostreams tegelijk kunt bekijken.

Ja, gebruik het toetsenblok om gratis nummers in te voeren op Skype. De volgende landen en nummerbereiken worden ondersteund en zijn gratis voor alle gebruikers:

Frankrijk: +33 800, +33 805, +33 809
Polen: +48 800
VK: +44 500, +44 800, +44 808
Vs: +1 800, +1 866, +1 877, +1 888
Taiwan: +886 80

Skype is geen vervanging voor uw telefoon en mag niet worden gebruikt voor noodoproepen. Er zijn omstandigheden waarin beperkt bellen via Skype wordt ondersteund, Meer informatie .

Wilt u meer weten?
Wat kan ik doen tijdens een Skype-gesprek?
Hoe kan ik een gesprek beantwoorden in Skype? H Hoe beheer ik groepsinstellingen in Skype?