Hoe gebruik ik een Bluetooth-apparaat met Skype?

Terug naar zoekresultaten

Om Skype te gebruiken met een Bluetooth-apparaat, zoals een draadloze headset:

1. Zorg ervoor dat u de meest recente versie van Skype gebruikt.
    2. Schakel uw Bluetooth-apparaat in, zodat het gedetecteerd kan worden.
    3. Koppel uw Bluetooth-apparaat aan uw computer.

Opmerking: raadpleeg de documentatie of website van de fabrikant voor meer informatie over hoe u uw apparaat koppelt of het detecteerbaar maakt.

Mogelijk zijn niet alle functies van de Bluetooth-headset beschikbaar wanneer u via Skype belt.

Neem contact op met de fabrikant van uw specifieke apparaat voor meer informatie over het instellen.