Hoe gebruik ik een Bluetooth-apparaat met Skype?

Skype gebruiken met een Bluetooth-apparaat, zoals een draadloze headset:

1. Controleer of u de meest recente versie van Skype gebruikt.
  2. Zorg ervoor dat Bluetooth op uw computer werkt.

Raadpleeg de documentatie of website van de fabrikant voor meer informatie over hoe u Bluetooth of uw computer instelt. U moet controleren of de Bluetooth-software en stuurprogramma's (ook wel de Bluetooth-stack genoemd) op uw computer het Headsetprofiel (HSP) ondersteunt. U wordt ook aangeraden de nieuwste stuurprogramma's voor uw Bluetooth-stack te downloaden en installeren.

3. Koppel uw Bluetooth-apparaat aan uw computer.

Hoe u dit doet, is afhankelijk van de Bluetooth-stack op de computer en het Bluetooth-apparaat dat u gebruikt. Raadpleeg de documentatie voor uw computer en het Bluetooth-apparaat.

4. Het Bluetooth-apparaat gebruiken als audioapparaat voor Skype:
  • Klik in Skype op Extra en Instellingen.
  • Klik op Geluidsinstellingen.
  • Selecteer onder Geluidsinstellingen uw Bluetooth-apparaat in de vervolgkeuzelijsten Microfoon, Luidsprekers en Oproep.

Mogelijk zijn niet alle functies van de Bluetooth-headset beschikbaar wanneer u via Skype belt. Of de knoppen op de headset correct functioneren is bijvoorbeeld afhankelijk van uw Bluetooth-stack.

Neem contact op met de fabrikant van uw specifieke apparaat voor meer informatie over het instellen.

De volgende pagina's bieden nog meer nuttige informatie: