[Voor Duitse klanten] Hoe kan ik betalen via automatische afschrijving (Lastschrift)?

U kunt via automatische afschrijving Skypetegoed kopen. Het bedrag dat u aanschaft wordt rechtstreeks afgeschreven van uw bankrekening. Uw betaling wordt verwerkt door Lastschrift.

Bij het kopen van Skypetegoed, selecteert u Lastschrift als betalingsmethode. U wordt omgeleid naar Lastschrift voor het voltooien van uw transactie met behulp van de details van uw bankrekening.

Belangrijk: Deze betaalmethode ondersteunt geen terugkerende betalingen, zoals abonnementen of Automatisch opwaarderen.