Waarom kan ik geen andere creditcard toevoegen aan mijn Skype-account?

Uit veiligheidsoverwegingen hebben we het aantal actieve creditcards dat u in uw account kunt opslaan beperkt. Hierdoor worden onze klanten beschermd tegen fraude.

Wanneer u het maximaal toegestane aantal opgeslagen creditcards hebt bereikt, wordt hierover op de pagina 'Selectie van betalingswijze’ van uw account een bericht weergegeven.

Wilt u meer informatie?
    Hoe kan ik mijn creditcard of een andere betaalwijze in Skype aanpassen?