Waarom kan ik Skype niet gebruiken op Fring?

Fring is een mobiele toepassing waarmee gebruikers op populaire netwerken met vrienden kunnen communiceren via de internetverbinding van hun mobiele telefoon. Fring heeft onlangs besloten Skype-functionaliteit te verwijderen. Dit hebben ze zelf besloten, zonder Skype te raadplegen.

Fring is geen Skype-product, en we hebben geen enkele controle over de functionaliteit van toepassingen die door Fring zijn gemaakt. Voor hulp en ondersteuning bij het gebruik van Fring neemt u rechtstreeks contact op met Fring.

Het goede nieuws is dat u Fring niet nodig hebt om Skype op uw mobiele telefoon te gebruiken. U kunt:

• De Skype-app downloaden op compatibele mobiele telefoons.
  • Een nieuwe mobiele telefoon aanschaffen waarin Skype is ingebouwd.
  • Bellen vanaf elke telefoon, en besparen op gesprekken in het buitenland met een Skype To Go™-nummer.