Worden mijn chatberichten bezorgd als de ontvanger niet is aangemeld bij Skype?

Als een contactpersoon offline is, kan uw bericht toch nog rechtstreeks worden afgeleverd (als u en uw gesprekspartner gebruikmaken van op de cloud gebaseerde apparaten). Als geen van beide partijen een op de cloud gebaseerd apparaat gebruikt, wordt het bericht lokaal opgeslagen (op uw apparaat) en zal het worden afgeleverd zodra u en de ontvanger van het berichten beiden tegelijkertijd online zijn.

Meer informatie over de cloud.