Wat is ondersteuning met Live chat?

Met Live chat kunt u chatberichten gebruiken om via onze website contact op te nemen met ons klantenserviceteam.

Als u een Skype-klant bent, kunt u als volgt contact opnemen met het ondersteuningsteam:

1. Meld u aan met uw Skypenaam en wachtwoord.
    2. Selecteer het onderwerp waarbij u hulp nodig hebt en het probleem dat u ondervindt. Er wordt wat informatie weergegeven die u met uw probleem kan helpen.
    3. Als de informatie niet helpt, klikt u op Volgende.
    4. Selecteer uw contactmethode.
    5. U ziet een optie voor het aanvragen van chatondersteuning. Klik op Ondersteuning met chatberichten.

Een vertegenwoordiger van Live chat vraagt u uw probleem te beschrijven en bespreekt mogelijke oplossingen met u.

Zorg dat u browser pop-ups toestaat en dat u geen invoegtoepassingen hebt ingeschakeld die kunnen voorkomen dat het Live Chat-venster wordt geopend.

*Als Live chat niet beschikbaar is in uw taal, kunt u 24 uur per dag de Engelstalige chat openen.