Welke versie van Skype gebruik ik op mijn computer?

Terug naar zoekresultaten

Afhankelijk van welk type computer en besturingssysteem je gebruikt, kan Skype er heel anders uitzien en anders functioneren. Voor de beste prestaties en de meest recente functies raden wij je aan de nieuwste versie van Skype te gebruiken.

Er kunnen meerdere versies van Skype beschikbaar zijn voor je besturingssysteem. Volg de onderstaande stappen om erachter te komen welke versie van Skype je op je computer gebruikt.

Windows

1. Meld je aan bij Skype.
    2. Selecteer Help (Druk op de ALT-toets als de menubalk niet zichtbaar is).

Opmerking: als je Windows 10 gebruikt en de menubalk niet verschijnt, selecteer je profielafbeelding en vervolgens Help en feedback om je versie te zien.
    3. Selecteer Over Skype.

Mac

1. Meld je aan bij Skype.
    2. Klik in de menubalk op Skype>Over Skype.

Linux

1. Meld je aan bij Skype.
    2. Selecteer je Profiel.
    3. Scroll omlaag en selecteer Over Skype.