Welke versie van Skype gebruik ik op mijn computer?

Afhankelijk van welk type computer en besturingssysteem u gebruikt, kan Skype er heel anders uitzien en anders functioneren. Soms is het handig om te weten welke versie van Skype u gebruikt, bijvoorbeeld als u hulp nodig hebt bij een probleem.

Om uit te zoeken welke Skype-versie u op uw computer gebruikt, klikt u hieronder op de categorie die het best overeenkomt met uw systeem en software:

1. Meld u aan bij Skype.
    2. Selecteer de ... Zie het Meer menu linksonder in het venster.
    3. Selecteer Over.
    1. Meld u aan bij Skype.
    2. Klik in de menubalk op Skype > Over Skype.

1. Meld u aan bij Skype
    2. Klik in het menu op het Skype-pictogram en vervolgens op Over Skype.

Meer informatie over hoe u kunt nagaan welke versie van Skype u op uw mobiele telefoon of tablet gebruikt.

Voor de beste prestaties en de meest recente functies raden wij u aan de nieuwste versie van Skype te gebruiken.