Welke versie van Skype gebruik ik op mijn computer?

Afhankelijk van welk type computer en besturingssysteem u gebruikt, kan Skype er heel anders uitzien en anders functioneren. Soms is het handig om te weten welke versie van Skype u gebruikt, bijvoorbeeld als u hulp nodig hebt bij een probleem.

Om uit te zoeken welke Skype-versie u op uw computer gebruikt, klikt u hieronder op de categorie die het best overeenkomt met uw systeem en software:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Selecteer de ... Zie het menu Meer linksonder in het venster.
  3. SelecteerOver.
  1. Start Skype.
  2. Ga met de muis naar de rechterbenedenhoek of veeg vanaf rechts om de charmsbalk te openen.
  3. Selecteer Instellingen > Over.

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Klik in de menubalk op Skype > Over Skype.

1. Meld u aan bij Skype
  2. Klik in het menu op het Skype-pictogram en vervolgens op Over Skype.

Meer informatie over hoe u kunt nagaan welke versie van Skype u op uw mobiele telefoon of tablet gebruikt.

Voor de beste prestaties en de meest recente functies raden wij u aan de nieuwste versie van Skype te gebruiken.