Welke versie van Skype gebruik ik op mijn computer?

Terug naar zoekresultaten

Afhankelijk van welk type computer en besturingssysteem u gebruikt, kan Skype er heel anders uitzien en anders functioneren. Voor de beste prestaties en de meest recente functies raden wij u aan de nieuwste versie van Skype te gebruiken.

Er kunnen meerdere versies van Skype beschikbaar zijn voor uw besturingssysteem. Volg de onderstaande stappen om erachter te komen welke versie van Skype u op uw computer gebruikt.

Windows

1. Meld u aan bij Skype.
    2. Selecteer Help (Druk op de ALT-toets als de menubalk niet zichtbaar is).

Opmerking: als u Windows 10 gebruikt en de menubalk niet verschijnt, selecteert u uw profielafbeelding en vervolgens Over deze versie.
    3. Selecteer Over Skype.

Mac

1. Meld u aan bij Skype.
    2. Klik in de menubalk op Skype>Over Skype.

Linux

1. Meld u aan bij Skype.
    2. Selecteer uw Profiel.
    3. Scroll omlaag en selecteer Over Skype.