Voor Zweedse klanten: Hoe betaal ik via eBetalning?

Hebt u een bankrekening bij Nordea Bank, dan kunt u via eBetalning betalen voor Skype-producten. Dit is een van de vele manieren om te betalen.

U moet een factuuradres in Zweden hebben als u eBetalning wilt gebruiken.

Het is heel eenvoudig om Skype-producten te kopen via eBetalning:

1. Meld u aan bij uw Skype-account.
    2. Selecteer het Skype-product dat u wilt kopen.
    3. Geef uw betaalgegevens, inclusief naam en adres. Als uw gegevens al vooraf zijn ingevuld, moet u controleren of alles nog klopt. Klik op Volgende.

Wilt u uw factuuradres wijzigen? Meer informatie.

1. Als u al een andere betaalwijze hebt ingesteld, moet u dit wijzigen in eBetalning. Klik op Wijzigen onder de sectie Betaal met aan de rechterkant van het scherm.
    2. Nadat u het gewenste Skype-product hebt geselecteerd, selecteert u eBetalning in de vervolgkeuzelijst Meer betaalwijzen en klikt u op Volgende. Er wordt een overzicht van uw bestelling met het totale te betalen bedrag weergegeven.
    3. Klik op Starten. U wordt omgeleid naar de website van Nordea Bank.
    4. Log in bij uw bankrekening om de overschrijving te voltooien. Normaal gesproken wordt de betaling binnen 2 werkdagen voltooid. In zeldzame gevallen kan het 4 werkdagen duren.