Hoe betaal ik via eNETS?

Terug naar zoekresultaten

U moet een factuuradres in Singapore hebben als u eNETS wilt gebruiken.

1. Meld u aan bij uw Skype-account.
    2. Selecteer het Skype-product dat u wilt kopen.
    3. Geef uw betaalgegevens, inclusief naam en adres. Als uw gegevens al zijn ingevuld, controleert u of alles nog klopt. Klik op Volgende.
    4. Als u al een andere betaalwijze hebt ingesteld, moet u dit wijzigen in eNETS. Klik op Wijzigen in het gedeelte Betalen met.
    5. Selecteer eNETS als betaalwijze en klik vervolgens op Volgende.
    6. Er wordt een overzicht weergegeven met de kosten van het product, de toegevoegde BTW en het totale te betalen bedrag. Klik op Volgende.
    7. Controleer de gegevens van uw bestelling nog eens en klik vervolgens op Verzenden. U wordt omgeleid naar de eNETS-website.
    8. Selecteer de bank die u wilt gebruiken om de betaling te verrichten en klik op Verzenden.
    9. Log in bij uw bankrekening om de overschrijving te voltooien. Na het voltooien van de transactie wordt een bevestiging weergegeven die u kunt afdrukken en bewaren. Normaal gesproken wordt de betaling binnen 2 werkdagen voltooid. In zeldzame gevallen kan het 4 werkdagen duren.

Wilt u meer informatie?
    Hoe wijzig ik mijn factuuradres?
    Het lukt me niet een bestelling te plaatsen
    Ik heb zojuist Skype-tegoed gekocht, maar ik kan niet bellen
    Waarom werkt mijn abonnement niet?