Voor klanten in Estland: Hoe betaal ik via Swedbank?

Terug naar zoekresultaten

Met Swedbank kunt u betalen voor Skype-producten via een online bankoverschrijving. Dit is een van de vele manieren om te betalen.

U moet een factuuradres in Estland hebben als u Swedbank als betaalwijze wilt gebruiken.

Het is heel eenvoudig om Skype-producten te kopen via Swedbank:

1. Meld u aan bij uw Skype-account.
    2. Selecteer het Skype-product dat u wilt kopen.
    3. Geef uw betaalgegevens, inclusief naam en adres. Als uw gegevens al vooraf zijn ingevuld, moet u controleren of alles nog klopt. Klik op Volgende.

Wilt u uw factuuradres wijzigen? Meer informatie.

1. Als u al een andere betaalwijze hebt ingesteld, moet u dit wijzigen in Swedbank. Klik op Wijzigen onder de sectie Betaal met aan de rechterkant van het scherm.
    2. Selecteer het pictogram Swedbank en klik op Volgende. Er wordt een overzicht van uw bestelling, inclusief het te betalen bedrag, weergegeven.
    3. Klik op Verzenden. U wordt omgeleid naar de website van Swedbank.
    4. Log in bij uw bankrekening om de overschrijving te voltooien. Normaal gesproken wordt de betaling binnen 2 werkdagen voltooid. In zeldzame gevallen kan het 4 werkdagen duren.