Help Mac

Hoe bel ik een doorkiesnummer in Skype voor Mac OS X?

Tijdens een gesprek een doorkiesnummer kiezen of een cijfer of teken zoals # invoeren bij een automatisch telefoonsysteem:

1. Klik op het pictogram Kiestoetsen. U vindt dit pictogram helemaal rechts op de menubalk.

2. Gebruik de Kiestoetsen om telefoonnummers, cijfers of tekens in te voeren.

Als de Kiestoetsen zichtbaar zijn, kunt u met het toetsenbord van uw computer nummers invoeren, in plaats van ze aan te klikken met de muis.