Hoe kan ik een bestand verzenden in Skype voor Mac OS X?

Terug naar zoekresultaten
    Klik op de Paperclipknop linksonder in het chatvenster en klik op Verstuur foto's en bestanden...

Open de mediabalk in het invoervak voor berichten en klik op het pictogram speld om uw locatie naar het gesprek te sturen.

Als u een locatie ontvangt, kunt u met de rechtermuisknop op de afbeelding klikken en vervolgens op Routebeschrijving om de Maps-app van de Mac te openen.

Wilt u meer informatie?
    Bestanden delen met Skype: beperkingen aan bestandstypen, grootte en tijd
    Problemen met het verzenden en ontvangen van bestanden oplossen