Probleemoplossing Skype To Go

Als u problemen ondervindt met Skype To Go dan kunt u het volgende controleren:

Heeft u uw telefoon correct geregistreerd?

Als u uw pincode (vier cijfers) moet opgeven, betekent dit dat Skype To Go™ uw telefoonnummer waarmee u belt niet herkent.
Controleer of u het juiste telefoonnummer hebt geregistreerd of een telefoonnummer gebruikt dat u eerder hebt geregistreerd: Om te controleren:

1. Meld u aan bij uw Skype-account en selecteer Skype To Go.
  2. Selecteer Beheren naast Geregistreerde telefoons. U ziet een lijst met geregistreerde telefoonnummers.
  3. Klik op Bewerken als het nummer onjuist is en wijzig het nummer bij Telefoonnummer.
  4. Klik wanneer u klaar bent op Opslaan.

Is nummerweergave ingeschakeld?

Als u uw telefoonnummer juist hebt geregistreerd, maar er nog steeds naar uw pincode (vier cijfers) wordt gevraagd, dan kan dit te wijten zijn uw instellingen voor nummerweergave. Als uw telefoon de nummerweergave niet weergeeft, kan Skype To Go uw telefoonnummer niet herkennen.

Zorg ervoor dat nummerweergave ingeschakeld is. U kunt dit testen door naar een mobiele telefoon te bellen en te controleren of uw nummer wordt weergegeven. Lukt dit niet, bel dan uw telefoonprovider voor ondersteuning of zoek naar de instructies voor nummerweergave in de handleiding van uw telefoon of op de website van de fabrikant.

Hebt u genoeg Skype-tegoed of een abonnement?

U moet een beetje Skype-tegoed hebben of een geschikt abonnement om Skype To Go te gebruiken. Als uw Skype-tegoed te laag of op is, moet u het eerst aanvullen voordat u kunt bellen.