Hoe gebruik ik voicemail en gesprekken doorschakelen met Skype op mijn mobiele telefoon?

De volgende vragen en antwoorden helpen u bij het gebruik van voicemails in Skype en gesprekken doorschakelen op uw mobiele telefoon.

Waar vind ik mijn voicemails?

Afhankelijk van uw apparaat kunt u al uw Skype-voicemails vinden bij uw chat- en gespreksgeschiedenis met al uw Skype-contactpersonen en contactverzoeken op het tabblad Gebeurtenissen of Recent in uw Skype-app.

De nieuwe, ongelezen gebeurtenissen worden vet weergegeven. Tik gewoon op de gebeurtenis om deze te openen en de gegevens te bekijken.

Kan ik voicemails in Skype instellen op mijn mobiele telefoon?

Aangezien u voicemail niet rechtstreeks in de Skype-app kunt instellen, moet u het vanuit uw account activeren:

1. Meld u aan bij uw Skype-account op een computer.
  2. Selecteer Voicemails onder Functies beheren.
  3. Klik op de koppeling op de pagina en volg de instructies voor het instellen van Skype-voicemail.

Kan ik het doorschakelen van Skype-gesprekken instellen op mijn mobiele telefoon?

Ja, u kunt het doorschakelen van gesprekken instellen met Skype voor Android en Skype voor iPhone.

Android:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Tik op Profiel.
  3. Tik op Doorschakelen.
  4. Markeer het vakje naast Mijn oproepen doorschakelen en tik dan op Nummer toevoegen.
  5. Voer het mobiele of vaste nummer in waar u inkomende Skype-gesprekken naar wilt doorschakelen en tik op Toevoegen.

iPhone/iPad:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Tik onder aan het scherm op Mijn info.
  3. Tik op Mijn account.
  4. Tik op Doorschakelen.
  5. Configureer het nummer waar u wilt dat uw gesprekken naar worden doorgeschakeld. U wordt gevraagd het land te selecteren en het telefoonnummer in te voeren.

Omdat u het doorschakelen van gesprekken niet op alle apparaten kunt instellen, kunt u het ook vanuit uw account instellen. Dit werkt zo:

1. Meld u aan bij uw Skype-account op een computer.
  2. Selecteer de optie Doorschakelen onder Functies beheren.
  3. Klik op de koppeling Doorschakelen instellen en volg de instructies om de procedure te voltooien.

U hebt wat Skype-tegoed nodig om doorschakelen in te stellen.