Wat is mijn Skype-naam?

Terug naar zoekresultaten

Je Skype-naam is de gebruikersnaam die je aangemaakt hebt toen je Skype in gebruik hebt genomen. Dit is niet je e-mailadres of telefoonnummer.

Als je je met een e-mailadres of telefoonnummer aanmeldt, gebruik je een Microsoft-account, niet een Skype-naam.

Kun je je niet aanmelden?

Als je je Skype-naam niet meer weet en je je niet bij je account kunt aanmelden, kunnen wij je helpen.

Kunt je je Skype-naam niet vinden?

Tik of klik op je profielafbeelding en tik of klik op Skype-profiel. Zowel je Skype-naam als het account waarbij je bent aangemeld wordt in je profiel weergegeven. Als je bent aangemeld bij een ander account dan je verwachtte, kunnen we je helpen.