Wat is mijn Skype-naam?

Terug naar zoekresultaten

Je Skype-naam is de gebruikersnaam die je aangemaakt hebt toen je Skype in gebruik hebt genomen. Dit is niet je e-mailadres of telefoonnummer.

Als je je met een e-mailadres of telefoonnummer aanmeldt, gebruik je een Microsoft-account, geen Skype-naam.

1. Tik of klik op je profielafbeelding
    2. Tik of klik op Skype-profiel. Je Skype-naam en het account waarop je bent ingelogd, worden weergegeven in je profiel.

Skype name in UI
    Als je bent aangemeld bij een ander account dan je verwachtte, kunnen we je helpen.

Nee, maar je kunt wel je weergavenaam voor Skype wijzigen.

1. Tik of klik vanuit Skype op je profielafbeelding.
    2. Tik of klik op Skype-profiel.
    3. Selecteer de knop BewerkenEdit text button .

Profile in Skype
    4. Werk je weergavenaam voor Skype bij en schakel het selectievakje in om de naam op te slaan. Je kunt de naam later altijd wijzigen.

Change Skype display name
    Opmerking: Het kan even duren voordat je Skype-weergavenaam is bijgewerkt.

Als je je Skype-naam niet meer weet en je je niet bij je account kunt aanmelden, kunnen wij je helpen.