Wat is mijn Skype-naam?

Terug naar zoekresultaten

Je Skype-naam is de gebruikersnaam die je aangemaakt hebt toen je Skype in gebruik hebt genomen. Dit is niet je e-mailadres of telefoonnummer.

Als je je met een e-mailadres of telefoonnummer aanmeldt, gebruik je een Microsoft-account, niet een Skype-naam.

Kun je je niet aanmelden?

Als je je Skype-naam niet meer weet en je je niet bij je account kunt aanmelden, kunnen wij je helpen.

Kun je je Skype-naam niet vinden?

Tik of klik op je profielafbeelding en zowel je Skype-naam als het account waarop je bent ingelogd worden weergegeven in je profiel. Als je je hebt aangemeld bij een ander account dan je had verwacht, kunnen wij helpen.