Wat is mijn Skype-naam?

Uw Skype-naam is de gebruikersnaam die u aangemaakt hebt toen u Skype in gebruik hebt genomen. Dit is niet uw e-mailadres of telefoonnummer.

Als u zich met een e-mailadres aanmeldt, gebruikt u een Microsoft-account, niet een Skype-naam.

Kunt u zich niet aanmelden?

Als u uw Skype-naam niet meer weet en u zich niet bij uw account kunt aanmelden, kunnen wij u helpen.

Kunt u uw Skype-naam niet vinden?

Bekijk de onderstaande informatie als u bent aangemeld bij Skype, maar u net weet waar uw Skype-naam staat.

Klik op uw naam in de linkerbovenhoek van Skype.

De Skype-naam is gemarkeerd in het venster van Skype voor Windows-bureaublad.

Uw Skype-naam wordt weergegeven in uw profiel.

Klik in de linkerbenedenhoek van Skype Preview op uw profielpictogram.

Profielknop in Skype Preview

Uw Skype-naam wordt weergegeven in uw profiel.

Skypenaam in Skype Preview

Tik op de menuknop.

De Skype-naam is gemarkeerd in Skype voor Android-telefoons.

Uw Skype-naam verschijnt.

Skype-naam in Skype info

Tik op het tabblad Mijn Info en uw Skype-naam verschijnt.

Mijn info en Skype-naam in iOS

Klik in de linkerbovenhoek van het scherm op uw profielafbeelding.

De Skype-naam is gemarkeerd in Skype voor Mac OS X.

Uw Skype-naam wordt weergegeven onder uw naam.