Uw Skype-naam is de naam die u hebt gemaakt toen u voor het eerst lid werd van Skype, behalve uw e-mailadres of telefoonnummer.

Als u zich in plaats daarvan aanmeldt met een e-mailadres of telefoonnummer, hebt u een Skype-naam gekoppeld aan uw Microsoft-account.

1. Selecteer uw profielafbeelding .

2. Selecteer Skype-profiel en uw Skype-naam wordt weergegeven in uw profiel.

Skype-naam in de gebruikersinterface

Als u aangemeld bij een ander account dan u verwachtte , kunnen we u helpen.

Uw Skype-naam kan niet worden gewijzigd, maar u kunt wel de weergavenaam van Skype wijzigen.

1. Terwijl u in Skype bent, selecteert u uw profielafbeelding .

2. Selecteer Skype-profiel .

3. Selecteer de knop Bewerken Knop.

Profiel in Skype

4. Werk je weergavenaam voor Skype bij en klik op het vinkje om de naam op te slaan. Je kunt de naam later altijd wijzigen.

Skype-weergavenaam wijzigen

Opmerking : het kan even duren voordat de weergavenaam van Skype is bijgewerkt.

Als u uw Skype-gebruikersnaam bent vergeten en u kunt zich niet aanmelden bij uw account.