Hoe kan ik andere leden van mijn Skype Manager toevoegen aan mijn lijst met contactpersonen in Skype?

Als lid van een Skype Manager kunt u vanuit uw account andere leden van dezelfde Skype Manager toevoegen aan uw lijst met contactpersonen.

Als u nog geen lid bent van de Skype Manager van uw bedrijf, kunt u de beheerder van uw Skype Manager om een uitnodiging vragen.

Skype Manager-leden toevoegen als contactpersonen:

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik in het gedeelte Accountgegevens op Skype Manager.
  3. Klik op Ledenlijst. Er wordt een lijst weergegeven met alle beheerders en leden van de Skype Manager waartoe u behoort:

Skype Manager-instellingen

4. Als u een lid wilt toevoegen, klikt u op Toevoegen als contactpersoon. Afhankelijk van uw browser wordt er misschien een bericht weergegeven waarin u wordt gevraagd te bevestigen dat u Skype wilt openen of waarin u wordt gevraagd of u toegang tot Skype wilt toestaan.
  5. Voordat u de contactpersoon kunt toevoegen, moet u een contactverzoek sturen. Typ eventueel wat tekst om uzelf voor te stellen en klik op Contactverzoek sturen:

Er wordt een bericht weergegeven waarin wordt bevestigd dat het contactverzoek is verzonden:

6. U kunt nu een vast of mobiel nummer voor het lid toevoegen. Zorg ervoor dat u de juiste landcode selecteert, typ het nummer in het weergegeven veld en klik op Nummer toevoegen. Er wordt een bericht weergegeven waarin wordt bevestigd dat het nummer is toegevoegd.