Help Mac

Kan ik een contactpersoon met een mobiel of vast nummer toevoegen aan een groepsgesprek in Skype voor Mac OS X?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

U kunt een contactpersoon met een mobiel of vast nummer toevoegen aan een groepsgesprek net zoals u andere contactpersonen toevoegt.

Het toevoegen van contactpersonen met een mobiel of vast nummer kan handig zijn als u een groepsgesprek voert, maar u hebt wel een beetje Skypetegoed of een abonnement nodig om hen te bellen.

Als u echter chatberichten verstuurt tijdens het gesprek, dan zullen contactpersonen met een mobiel of vast nummer die niet ontvangen.

Een contactpersoon met een mobiel of vast nummer toevoegen voordat het groepsgesprek wordt gestart:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Klik in de zijbalk op het gesprek waar u een contactpersoon aan toe wilt voegen.
  3. Klik in het gespreksvenster op de knop Toevoegen en selecteer Voeg personen toe...
  4. In het vak Voeg contact toe dat nu verschijnt, typt u de naam in van de contactpersoon die u wilt toevoegen en klikt vervolgens op de naam om deze toe te voegen aan het gesprek. Herhaal deze stappen voor iedereen die u in het gesprek wilt hebben.

U kunt ook het mobiele of vaste nummer invoeren van de contactpersoon die u aan het gesprek wilt toevoegen en op Return drukken.

1. Als iedereen is toegevoegd, drukt u op Return op uw toetsenbord of klikt u op Toevoegen om Voeg contact toe te sluiten. U bent nu klaar om een groepsgesprek te beginnen.

Om contactpersonen met een mobiel of vast nummer tijdens een gesprek toe te voegen, klikt u op de knop Toevoegen en volgt u bovenstaande stappen.