Hoe voorkom ik dat Skype het aantal contactpersonen dat ik heb, weergeeft in Skype voor Mac OS X?

Terug naar zoekresultaten

Het aantal contactpersonen dat u hebt, wordt standaard in uw profiel weergegeven. Als u deze informatie liever privé houdt, doet u het volgende:

1. Meld u aan bij Skype.
    2. Klik in de menubalk op Bestand> Profiel bewerken. Het profiel wordt in het hoofdvenster weergegeven.
    3. Schakel onder uw profielfoto Toon hoeveel contactpersonen ik heb uit.