Help Mac

Hoe vind ik een bestand dat naar mij verstuurd is in Skype voor Mac OS X?

U vindt bestanden die uw contactpersonen hebben gestuurd in de gespreksgeschiedenis van die contactpersoon.

Een bestand zoeken in uw gespreksgeschiedenis

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Typ wat u zoekt in het globale zoekveld en klik vervolgens op Zoek berichten.
  3. Het bestand dat aan u verzonden is, wordt weergegeven in het conversatievenster.

4. Als u het bestand hebt gevonden, klikt u op de knop Toon bestand in map om te tonen waar het bestand zich bevindt, of op de knop Voorbeeld bestand om een voorbeeld van het bestand te zien.

Een bestand zoeken in uw map met ontvangen bestanden

1. Klik in Skype op Voorkeuren.
  2. Selecteer onder Algemeen Bestanden opslaan in, waar wordt getoond waar uw bestanden zijn opgeslagen.
    Opslaglocatie Skype-bestand