Help Mac

Hoe kan ik ongewenste bellers blokkeren in Skype voor Mac OS X?

U kunt uw oproepinstellingen wijzigen, zodat alleen oproepen van personen in uw lijst van contactpersonen zijn toegestaan. Ga hiertoe als volgt te werk:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Ga naar Skype > Voorkeuren en selecteer het deelvenster Privacy.
  3. In de vervolgkeuzelijst Oproepen toestaan van selecteert u Contactpersonen.