Help Mac

Hoe kan ik het doorschakelen van oproepen instellen in Skype voor Mac OS X?

U kunt binnenkomende oproepen heel eenvoudig doorschakelen naar een mobiele of vaste telefoon. U hebt alleen wat Skypetegoed of een abonnement nodig. Het doorverbinden van binnenkomende oproepen naar een andere Skype-contactpersoon is gratis.

Wanneer u het doorschakelen van oproepen hebt ingesteld, worden binnenkomende oproepen ook doorgeschakeld wanneer u niet bij Skype bent aangemeld.  Doorschakelen instellen:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Klik in de menubalk op Skype > Voorkeuren... en selecteer Oproepen om het gespreksvenster weer te geven.
  3. Selecteer Oproepen doorschakelen in de sectie Binnenkomende oproepen en klik op Dooschakelen instellen...
  4. In het venster Doorschakelen instellen:
    • Geef het aantal seconden op dat moet verstrijken voordat oproepen worden doorgeschakeld.
    • Geef maximaal drie Skypenamen of telefoonnummers op in de volgorde van voorkeur voor het doorschakelen van oproepen. Zorg ervoor dat u de Skypenaam correct invoert. Oproepen naar een persoon die uw contactaanvraag nog niet heeft geaccepteerd, kunnen niet worden doorgeschakeld.
  1. Klik op Gereed wanneer u klaar bent.

Met een abonnement kunt u oproepen zonder aanvullende kosten doorschakelen. Anders betaalt u met uw Skypetegoed een klein bedrag per minuut. Als u een Skype-naar-Skype-oproep verstuurt naar iemand die oproepen doorschakelt, betaalt u niets als uw oproep wordt doorgeschakeld. Als u doorschakelen hebt ingesteld en het werkt niet zoals verwacht, kunnen deze tips u helpen uw probleem op te lossen.

Meer informatie over doorschakelen.