Ik ben mijn Skype-naam of wachtwoord vergeten

Als u uw Skype-gebruikersnaam en/of wachtwoord bent vergeten, kunnen wij u weer op weg helpen. Ga daarvoor naar onze pagina Problemen met aanmelden.

Wanneer u probeert zich aan te melden bij Skype en u een bericht ontvangt dat we die Skype-aanmeldingsnaam niet herkennen, kunnen wij u helpen.

Om uw Skype-naam te herstellen, heeft u het e-mailadres nodig of het telefoonnummer dat u gebruikt hebt om uw Skype-account aan te maken. Als u bent vergeten welk e-mailadres dat was, lees dan onze gids voor het vinden of herinneren van uw vergeten accountinformatie voordat u de onderstaande stappen uitprobeert.

1. Ga naar onze pagina Problemen met aanmelden.
  2. Voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Doorgaan.

Belangrijke opmerking: Als u uw telefoonnummer invoert, gebruik dan geen spaties of streepjes (bijvoorbeeld: 12223334444).
  3. Alle Skype-accounts die aan dat e-mailadres of telefoonnummer zijn gekoppeld, worden weergegeven:
  4. Selecteer het account waarmee u zich wilt aanmelden bij Skype en selecteer Aanmelden. U bent klaar.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, selecteert u de koppeling Wachtwoord vergeten onder de knop Aanmelden.

Als u uw accountwachtwoord voor Skype bent vergeten, kunnen wij u helpen:

1. Op de aanmeldingspagina selecteert u Wachtwoord vergeten, of gaat u direct naar de pagina wachtwoordherstel.
  2. We helpen u bij het opnieuw instellen van uw wachtwoord en de beveiligingsgegevens.

Als u zich bij Skype aanmeldt met uw aanmeldingsgegevens van Facebook (een e-mailadres of telefoonnummer en een wachtwoord) en u uw wachtwoord bent vergeten, gaat u naar deze Facebook-pagina om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.