Ik ben mijn Skype-naam of wachtwoord vergeten

Terug naar zoekresultaten

Als je je Skype-wachtwoord bent vergeten, kun je nu je wachtwoord opnieuw instellen.

Als je je Skype-wachtwoord bent vergeten, maar geen toegang hebt tot je e-mail of telefoon om je identiteit te verifiëren:

1. Ga naar het formulier voor accountherstel.
    2. Je wordt gevraagd je e-mailadres, telefoonnummer en Skype-naam op te geven, evenals een extra e-mailadres waarop we contact met je kunnen opnemen.
      Meer informatie over het formulier voor accountherstel
    3. Nadat je het formulier hebt verzonden, kan het tot 24 uur duren om je informatie te verifiëren. De resultaten van de aanvraag worden verzonden naar het extra e-mailadres dat je hebt opgegeven.
    1. Ga naar de Skype-aanmeldingspagina.
    2. Selecteer Meer aanmeldingsopties.
    3. Selecteer Mijn gebruikersnaam vergeten.
    4. Je wordt gevraagd een telefoonnummer of een alternatief e-mailadres in te voeren dat aan je Microsoft-account is gekoppeld.
    5. Je ontvangt een beveiligingscode op het telefoonnummer of e-mailadres dat je hebt gebruikt. Voer de code in en selecteer Volgende.
    6. Je ziet alle accounts die aan het opgegeven telefoonnummer of e-mailadres zijn gekoppeld. De gebruikersnaam wordt uit veiligheidsoverwegingen gedeeltelijk verborgen. Wanneer je het gewenste account ziet, selecteer je Aanmelden.

Als je je gebruikersnaam bent vergeten en de foutmelding 'Dat Microsoft-account bestaat niet' ontvangt, kunnen deze stappen je helpen je Microsoft-account te vinden of te herinneren.

Je kunt ook onze gids voor probleemoplossing gebruiken als je andere aanmeldingsproblemen hebt.