Welke functies worden door Skype ondersteund op mijn Blu-ray-speler?

De exacte functies kunnen per fabrikant variëren, maar de meeste producten ondersteunen de volgende functies:

• Gratis bellen en videogesprekken van Skype naar Skype
  • Mobiele en vaste nummers bellen tegen voordelige Skype-tarieven via uw Skypetegoed. U kunt Skypetegoed kopen via uw Skype-account op uw computer, telefoon of tablet.
  • Uw Skype-voicemailberichten ophalen
  • Deelnemen aan een groepsgesprek met maximaal 24 anderen
  • Sommige producten ondersteunen HD-videogesprekken

U kunt bellen met iedereen die Skype gebruikt, maar u kunt alleen videogesprekken voeren met mensen die Skype 5.0 voor Windows of Skype 5.0 voor Mac of hoger gebruiken.

Voor meer ondersteuning kunt u contact opnemen met de fabrikant van de Blu-ray-speler.