Start Skype voor Mac

Waarom crasht Skype voor Mac OS X op mijn computer?

Skype kan crashen als gevolg van verouderde stuurprogramma's, problemen met het besturingssysteem of compatibiliteitsproblemen van andere toepassingen.

Volg onderstaande stappen om dit te voorkomen:

• Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van Skype voor Mac gebruikt.
    • Controleer of uw systeem voldoet aan de minimumeisen voor het uitvoeren van Skype, zoals aangegeven aan het eind van deze pagina.
    • Werk Mac OS X bij met de nieuwste updates van Software-update.
    • Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van Quicktime hebt.
    • Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van Adobe Flash Player hebt.
    • Herstel schijfbevoegdheden met Schijfhulpprogramma.
    • Sluit Skype, ga naar de map Gebruiker/Bibliotheek/Preferences, verwijder het bestand .com.skype.skype.plist en start Skype opnieuw op.
    • Sluit Skype, ga naar de map Gebruiker/Bibliotheek/Application Support/Skype, verwijder het bestand shared.xml en start Skype opnieuw op.
    • Sluit Skype, verwijder de map Gebruiker/Bibliotheek/Application Support/Skype en start Skype opnieuw op.
    • Als u een extern videoapparaat gebruikt, zorg er dan voor dat u de nieuwste drivers hebt, die beschikbaar zijn op de website van de fabrikant van het apparaat of op macam.